Πολιτική|15.12.2019 17:30

ΠΑΣΟΚ: Δεν αγγίζουν τον Σημίτη οι χυδαιότητες Πολάκη

Φώφη Γιωτάκη

Σφοδρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη με ένα δηκτικό σχόλιο -που απευθύνεται, επί της ουσίας, σε πρώην στενούς συνεργάτες και υποστηρικτές του Κώστα Σημίτη που τώρα συμμετέχουν στην ομάδα ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον πρώην υπουργό- κάνει ο διευθυντής της αρχηγού του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Όθωνας.

Υπενθυμίζοντας την ανάρτηση Πολάκη με τις ύβρεις εναντίον του πρώην πρωθυπουργού -με αφορμή το άρθρο του στα «Νέα»- ο κ. Όθωνας... αναρωτιέται για την αντίδραση ανθρώπων που υπήρξαν επί χρόνια στενοί υποστηρικτές του Κώστα Σημίτη, λέγοντας με δυο φράσεις:

«Ψάχνω στα like να βρω τον Νίκο Μπίστη, τη Μυρσίνη Ζορμπά κι... άλλους “εκσυγχρονιστές” συντρόφους του Παύλου. Δεν θα με ξένιζε ιδιαίτερα».

Όπως ήταν αναμενόμενο, την ανάρτηση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ “κατήγγειλε” το Κίνημα Αλλαγής με επίσημο σχόλιό του, με το οποίο τονίζουν:

«Είναι προφανές ότι τον Κώστα Σημίτη δεν τον αγγίζουν οι χυδαιότητες Πολάκη. Μετάλλαξαν όμως όσους πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ για να τον αλλάξουν και άλλαξαν οι ίδιοι.  Με λίγα λόγια οι Ζορμπά, Μουζέλης, Μπίστης και άλλοι, μπορούν από σήμερα να διασχίζουν απομονωμένοι, τις γέφυρες της σιωπής».

Παύλος ΠολάκηςΚώστας ΣημίτηςΠΑΣΟΚ