Μαξίμου για Τσίπρα: 718 λέξεις για να πει ένα απλό «ναι» - Μητσοτάκης δεν θα γίνει
NewsroomΑπάντηση δίνει το Μαξίμου στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε βάρος της κυβέρνησης με τα οποία συνόδευσε την θετική του απόκριση στην υποψηφιότητα Σακελλαροπούλου.
Συγκεκριμένα κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα τόνιζαν:
«Χρειάστηκαν 718 λέξεις για να πει ο κ.Τσίπρας ένα απλό «ναι» στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου. Αντιλαμβανόμαστε ότι η απόφαση δεν του ήταν εύκολη.
Γνωρίζουμε επίσης ότι στη διαδρομή του πάντα συνόδευε τις πολιτικές του πιρουέτες με δηλώσεις υψηλών ντεσιμπέλ. Κρατάμε το γεγονός ότι η ευρεία πλειοψηφία στην οποία αποσκοπούσε η συναινετική πρόταση του Πρωθυπουργού, σχηματίζεται στη Βουλή κι αυτό είναι απολύτως θετικό για τη δημοκρατία μας. Τα υπόλοιπα απευθύνονται στο κομματικό στελεχικό του ΣΥΡΙΖΑ και δεν μας αφορούν.
ΥΓ. Θα συμφωνήσουμε πάντως σε μια και μόνη διαπίστωση του κ.Τσίπρα: ότι Μητσοτάκης δεν θα γίνει».
- Τα μέτρα ενίσχυσης για τους αγρότες που προανήγγειλε ο Τσιάρας - «Ελάτε σε διάλογο»
- Κυψέλη: Πώς έγινε το μαχαίρωμα στο γυμνάσιο - «Ήταν η πρώτη μέρα της στο σχολείο»
- «Μου είπε δεν μου αρέσει η μούρη σου»: Σοκάρει η περιγραφή του γιατρού που ξυλοκοπήθηκε από ασθενή - μποξέρ στο νοσοκομείο Αιγίου
- Η ιστορία του νάνου που έγινε γίγαντας: Στα 18 του είχε ύψος 1,22μ. και πέθανε στα 2,34μ.