Πέτσας: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στις εφημερίδες
Newsroom«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία των εφημερίδων «Δημοκρατία» και «Espresso», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και πρόσθεσε:
«Οι θρασύδειλοι δράστες ματαιοπονούν εάν νομίζουν ότι μπορούν να πλήξουν την ελευθερία και τη δημοκρατία στην πατρίδα μας. Η καταδίκη τους δεν μπορεί παρά να είναι καθολική».
Ο Ρουβίκωνας ήξερε μέχρι και τον κωδικό ασφαλείας του κτιρίου
Την ευθύνη για την καταδρομική επίθεση που έγινε χθες (16/1) το βράδυ στα γραφεία των εφημερίδων Δημοκρατία και Espresso ανέλαβε ο Ρουβίκωνας με σχετική ανάρτηση κειμένου, αλλά και βίντεο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
«Τι κοινό έχει ένα «πέτσινο πέναλτι», ο βίος ενός πατέρα της εκκλησίας, ένα ιστορικό άρθρο σε καθαρεύουσα και πολυτονικό, η κλειδαρότρυπα στα κρεβάτια επωνύμων και η πολιτική αρθρογραφία για τις κοινοβουλευτικές καμαρίγιες;» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.
Κατά την επίθεσή τους, δε, με μπογιές στο εσωτερικό του κτιρίου, τα μέλη του Ρουβίκωνα προειδοποιούν έναν εργαζόμενο: «Κάτσε ήρεμα και δεν θα πάθεις τίποτα».
- Συναγερμός για οσμή αερίου στα νότια προάστια της Αττικής - «Τρέχουν» οι έλεγχοι στο δίκτυο
- Αιχμηρή παρέμβαση Κοβέσι για την τροπολογία Φλωρίδη: «Αντιβαίνει στην αρχή της ειλικρινούς συνεργασίας»
- ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο Στέργιος Καλπάκης - Παραμένει στο κόμμα, δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με κανένα σχήμα
- «Η σπηλιά δεν συγχωρεί»: Δύτης εξηγεί τι αντιμετώπισαν οι άτυχοι δύτες που πέθαναν στις Μαλδίβες