Σύσκεψη στο Μαξίμου για τον κοροναϊό: Το σχέδιο Κικίλια για τους εκδρομείς από τη Βενετία
Δήμητρα ΕυθυμιάδουΣύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου θα έχει, στις 09:30, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια ώστε να εκτιμηθεί η πορεία της προετοιμασίας της χώρας και το σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση του κοροναϊού. Στη σύσκεψη αναμένεται να συμμετάσχουν, επίσης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Στη σύσκεψη αναμένεται να αναλυθούν όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί από τις υγειονομικές υπηρεσίες και γενικότερα τον κρατικό μηχανισμό για την αντιμετώπιση του κοροναϊού, ενώ δεν αποκλείεται να παρθούν και να ανακοινωθούν νέα μέτρα για τη θωράκιση της χώρας. Ταυτόχρονα θα αναλυθεί στον πρωθυπουργό η κατάσταση των μαθητών που βρίσκονται στην Ιταλία και θα επαναπατριστούν άμεσα.
Ο Βασίλης Κικίλιας προτίθεται σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr να αναλύσει τις κινήσεις που θα γίνουν στους εκδρομείς του σαββατοκύριακου στην πληγείσα Βενετία, η οποία έχει τεθεί σε καραντίνα με αποκορύφωμα την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων.
- Το νέο εργαλείο AI «MedWatch» θα... σκανάρει τα social media των γιατρών όλο το 24ωρο - Οι ανακοινώσεις Γεωργιάδη
- Πλασμαφαίρεση: Πώς λειτουργεί η θεραπεία, γιατί απαιτείται νοσοκομείο και τι σημαίνουν τα «Alarm» του μηχανήματος
- Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου
- Ανακαλύφθηκε νέο είδος ζώου: Η αγριόγατα που μοιάζει με λεοπάρδαλη και κανείς δεν είχε ιδέα ότι υπάρχει