Πολιτική|27.02.2020 11:41

Η Τουλουπάκη δεν θα καταθέσει στην προανακριτική - Διαφωνεί με την κλήτευσή της

Newsroom

Η Ελένη Τουλουπάκη αναμενόταν να παρουσιαστεί σήμερα Παρασκευή ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής για να καταθέσει για την υπόθεση Novartis. Ωστόσο, η Εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς δεν θα παραστεί για να εξεταστεί από την ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης. Κι αυτό γιατί διατυπώνει αντιρρήσεις για την κλήτευσή της και τον τρόπο που έγινε και διαβίβασε σχετική επιστολή στη γραμματεία της επιτροπής.

Η πολύωρη χθεσινή κατάθεση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, προκάλεσε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου. Την ώρα που ο επιχειρηματίας κατέθετε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για την διάπραξη τυχόν αδικημάτων από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο συνήγορος του κατέθετε αντ' αυτού μήνυση για μια σειρά κακουργηματικές πράξεις.

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση στον από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, απαντώντας στις κατηγορίες του Μιώνη περί απόπειρας εκβίασης. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος προειδοποίησε ότι θα αναφερθεί επισταμένως στο ρόλο του επιχειρηματία και τις σχέσεις του  με τους κ.κ. Σαμαρά και Παπασταύρου.

Novartisεισαγγελέας ΔιαφθοράςΕλένη Τουλουπάκη