Πολιτική
|
14.03.2020 14:26
Μητσοτάκης για κορονοϊό: Μένουμε σπίτι με τον Σπύρο Παπαδόπουλο
NewsroomΝέο μήνυμα στους πολίτες έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.
Ο πρωθυπουργός ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter το σποτ, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος.
Ο κ. Μητσοτάκης συνόδεψε την ανάρτησή του με το εξής σχόλιο: “Κλείνουμε την πόρτα στον κορονοϊό και μένουμε μέσα όσο περισσότερο μπορούμε. Ειδικά αν είμαστε σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, προσέχουμε ακόμα περισσότερο. Προστατεύουμε τον εαυτό μας – προφυλάσσουμε την κοινωνία. #μένουμεσπίτι#μενουμε_σπιτι”.
Διαβάστε ακόμη
- Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
- Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
- Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
- Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»