Κορονοϊός: Ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, εξηγεί πώς νόσησε
NewsroomΟ βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, εξηγεί πώς νόσησε από τον κορονοϊό. «Εκανα το τεστ καθαρά από τύχη. Είχα μόνο την Πέμπτη πυρετό. Γενικά είμαι ασυμπτωματικός», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
«Δεν ξέρω πώς νόσησα. Εχω έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο αλλά δεν ήρθα σε επαφή με κάποιο κρούσμα. Πήγα μόνο σε ένα νοσοκομείο. Πήγα να κάνω το τεστ μόνο και μόνο επειδή έρχομαι σε επαφή με πολύ κόσμο. Δεν ταξίδεψα στο εξωτερικό», συμπλήρωσε ο βουλευτής, τονίζοντας ότι δεν ξέρει ποια θα είναι η εξέλιξη της νόσου. «Προς το παρόν είμαι σε καραντίνα. Θα είμαι σπίτι για 14 μέρες αλλά δεν έρχομαι σε επαφή με την οικογένειά μου», σημείωσε ο κ. Κέλλας, μιλώντας στη Φαίη Μαυραγάνη και το OPEN TV.
Συμβούλευσε μάλιστα τους Ελληνες πολίτες να αποφεύγουν τον συνωστισμό και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αλλά και να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών.
- Το βίντεο ντοκουμέντο που «καίει» τη γιατρό - Η στιγμή που φτάνει το ταξί με τον Γιώργο Μαζωνάκη
- Στα χαρακώματα κυβέρνηση και αντιπολίτευση για την οικονομία - Τι πυροδοτεί την σφοδρή σύγκρουση
- Η κλιματική αδικία πίσω από την καταστροφή στο Νεπάλ - «Περιμένουμε την επόμενη ωρολογιακή βόμβα»
- Κόβει την ανάσα η Νέα Τούμπα: «Κάστρο» 34.000-35.000 θέσεων με εντυπωσιακό Fan Wall - Η αποκάλυψη των σχεδίων