Κόσμος|13.12.2018 11:19

Αποτρόπαιο έγκλημα: Ανήλικοι βίασαν και σκότωσαν 28χρονη μητέρα

Newsroom

Το ειδεχθές έγκλημα, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη, έγινε στην πόλη Μιλέροβο, στο Ροστόφ. Οι τρεις ανήλικοι, ηλικίας 14, 15 και 16 ετών όχι μόνο βίασαν και δολοφόνησαν την 28χρονη Αναστάζια Ορλοβα, αλλά την πέταξαν και στο δάσος, όπου την κατασπάραξαν διάφορα ζώα που διαβιούν εκεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις ανήλικοι δράστες της είχαν στήσει καρτέρι και τελικά κατάφεραν να την απομονώσουν. Στη συνέχεια τη βίασαν ομαδικά, τη σκότωσαν και πέταξαν το πτώμα της σε δασική περιοχή. 

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε όταν ζήτησε τη συνδρομή των Αρχών ο 29χρονος Αλεξάντρ, σύζυγος της Αναστάζια. Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό της άτυχης μητέρας στη δασική περιοχή, στα περίχωρα της πόλης. Η σορός της είχε παραμορφωθεί καθώς άγρια ζώα, γεγονός που έκανε δύσκολο το έργο και των ιατροδικαστών.

Από το γενετικό υλικό και τα αποτυπώματα που βρέθηκαν πάνω στη σορό της Αναστάζια, οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη των τριών νεαρών. Πρόκειται για τον 16χρονο Μιχαήλ Νίκοριτς, τον 15χρονο Ιβάν Π. Και τον 14χρονο Μαξίμ Μ. Οι νεαροί ομολόγησαν τα εγκλήματά τους και πλέον αναμένεται η δίκη.

ΡωσίαδολοφονίαΡοστόφ