Κορονοϊός: 110 νέοι θάνατοι, 1.775 νέα κρούσματα στη Γερμανία
NewsroomΑλλοι 110 άνθρωποι υπέκυψαν από τον κορονοϊό το προηγούμενο 24ωρο στη Γερμανία, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας στη χώρα να ανέρχεται πλέον σε 4.404, ενώ τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 ανήλθαν σε 1.775, με το σύνολό τους να φθάνει πλέον τα 141.672, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Robert Koch-Institut.
Ο αριθμός των θανάτων είναι χαμηλότερος από αυτούς που καταγράφηκαν χθες Κυριακή (184) αλλά και προχθές Σάββατο (299), ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων μειώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ.
Ωστόσο, η Γερμανία από σήμερα σηκώνει ρολά, καθώς η κυβέρνηση θα επιτρέψει σήμερα να ανοίξουν και πάλι τα περισσότερα καταστήματα επιφάνειας μικρότερης των 800 τετραγωνικών μέτρων.
- Οι τρεις τηλεοπτικοί αστέρες στο μεταγραφικό στόχαστρο του Μητσοτάκη και η έξυπνη κίνηση Ανδρουλάκη
- ΕΟΠΥΥ: Εξετάζεται νέα παράταση για την υποχρεωτική καταχώριση των αποτελεσμάτων διαγνωστικών εξετάσεων
- Το διπλό μήνυμα Καραμανλή και το νέο «χτύπημα» Σαμαρά: Ποια στάση τηρεί το Μαξίμου
- Έκανε την ανατροπή ο Λούλα: Επανεξελέγη πρόεδρος στη Βραζιλία - Ακύρωση των εκλογών ζητά ο Μπολσονάρου