Κορονοϊός: 110 νέοι θάνατοι, 1.775 νέα κρούσματα στη Γερμανία
NewsroomΑλλοι 110 άνθρωποι υπέκυψαν από τον κορονοϊό το προηγούμενο 24ωρο στη Γερμανία, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας στη χώρα να ανέρχεται πλέον σε 4.404, ενώ τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 ανήλθαν σε 1.775, με το σύνολό τους να φθάνει πλέον τα 141.672, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Robert Koch-Institut.
Ο αριθμός των θανάτων είναι χαμηλότερος από αυτούς που καταγράφηκαν χθες Κυριακή (184) αλλά και προχθές Σάββατο (299), ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων μειώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ.
Ωστόσο, η Γερμανία από σήμερα σηκώνει ρολά, καθώς η κυβέρνηση θα επιτρέψει σήμερα να ανοίξουν και πάλι τα περισσότερα καταστήματα επιφάνειας μικρότερης των 800 τετραγωνικών μέτρων.
- Βρες ποια χώρα είναι μεγαλύτερη σε έκταση: Εάν κάνεις πάνω από 8/10 σε αυτό το κουίζ είσαι διάνοια γεωγραφίας
- Σκληρές εικόνες στη Ρόδο: Δύο γυναίκες νεκρές σε τροχαίο δυστύχημα - Τρεις ελαφρά τραυματίες
- Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι δικαιούνται τα 150 ευρώ ανά τέκνο
- Τα υποθαλάσσια καλώδια στο στόχαστρο του Ιράν - Ο μεγάλος κίνδυνος για την παγκόσμια συνδεσιμότητα