Κόσμος|26.04.2020 13:33
Κορονοϊός - Ρωσία: Tα δύο χειρότερα 24ωρα από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού
Θανάσης ΑυγερινόςH Ρωσία με 66 νέους νεκρούς το Σάββατο και την Κυριακή φτάνει τους 747 συνολικά. Οι δύο τελευταίες ημέρες ήταν οι χειρότερες για τη χώρα, από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού.
Τα νέα κρούσματα έφτασαν τα 6.361, ενώ αγγίζουν τα 81.000 συνολικά. Επίσης, μέχρι στιγμής 2,8 εκατομμύρια Ρώσοι πολίτες έχουν υποβληθεί σε κλινικά τεστ για τον κορονοϊό.
Οι Αρχές κάνουν έκκληση να μην «σπάσει» η καραντίνα στις γιορτές του Μαΐου, αν και έχει ξεκινήσει η συζήτηση για πρόγραμμα σταδιακής χαλάρωσης για ορισμένες επιχειρήσεις.
Διαβάστε ακόμη
- Moltbook: Ποιο είναι το πρώτο κοινωνικό δίκτυο για AI bots που... σχεδιάζουν την καταστροφή της ανθρωπότητας
- Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ για τον νεκρό στη Νέα Πέραμο: Η αρπαγή, οι ένοπλοι, το τατουάζ και το παλαιότερο φονικό
- Ξεπέρασε κάθε ρεκόρ θεάσεων η «Μεγάλη Χίμαιρα» – Η ζωή και ο θάνατος ενώνονται μέσα από το πάθος
- Προανήγγειλε επίσκεψη Τραμπ η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - «Γνωρίζω ότι θα έρθει στην Ελλάδα»