Χαμόγελα στην Ισπανία: Οι λιγότεροι νεκροί των τελευταίων 30 ημερών
NewsroomΟι Ισπανοί που έχουν δώσει τεράστια κι άνιση ως τώρα μάχη με τον κορονοϊό έχουν κάθε δικαίωμα να χαμογελούν και να αισιοδοξούν, καθώς η χώρα της Ιβηρικής ανακοίνωσε σήμερα πως ο ημερήσιος αριθμός των θανάτων που συνδέονται με την πανδημία μειώθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο σε διάστημα ενός μήνα, καθώς τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 288 θάνατοι.
Ο συνολικός αριθμός των θανάτων αυξήθηκε έτσι στους 23.190 από 22.902 μια μέρα πριν, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού αυξήθηκε σε 207.634 από 205.905 την προηγουμένη.
Η Ισπανία έχει πληρώσει το μεγαλύτερο τίμημα για την πανδημία μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιταλία, όμως άρχισε να χαλαρώνει το lockdown επιτρέποντας στα παιδιά να βγαίνουν από το σπίτι.
- Η Τουρκία κάνει νόμο τη «Γαλάζια Πατρίδα»: Η «απειλή πολέμου» στην Ελλάδα και η επέκταση των χωρικών υδάτων
- Δικαστικό «ράπισμα» στην Εθνική Τράπεζα για τη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους λογαριασμούς
- Αποκαλυπτικά βίντεο από τους ληστές στην Τιθορέα: Η στιγμή που απειλούν με όπλα ταμίες τραπεζών
- Ήταν ο Πούτιν ή σωσίας του; Τι τον ρώτησε η 92χρονη πρώην δασκάλα του όταν τον συνάντησε για δείπνο