Κόσμος|26.10.2018 09:56
Σειρά σεξουαλικών παρενοχλήσεων στην Google
NewsroomΗ εταιρεία τεχνολογίας Google απέλυσε τα τελευταία δύο χρόνια 48 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 13 ήταν υψηλόβαθμοι, με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης, όπως αναφέρει ο γενικός διευθυντής της, Σουντάρ Πιτσάι, σε ένα εσωτερικό υπόμνημα που απευθύνεται στους υπαλλήλους του ομίλου.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, που επικαλείται αυτό το έγγραφο, ο Πιτσάι διαβεβαιώνει ότι κανείς από αυτούς δεν έλαβε αποζημίωση.
Η εφημερίδα New York Times υποστήριζε σε ένα ρεπορτάζ της σήμερα ότι η Google αποσιώπησε πολλές υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης στις οποίες εμπλέκονταν υψηλόβαθμα στελέχη της, όπως ο Άντι Ρούμπιν, ένας εκ των δημιουργών του Android.
Ο Πιτσάι δεν αναφέρει τα ονόματα των απολυμένων.
Διαβάστε ακόμη
- Μπορεί να επιτευχθεί νέα συνθήκη για τον έλεγχο των πυρηνικών; Τα δεδομένα μετά τη λήξη της New Start
- Η δέσμευση των λογαριασμών Παναγόπουλου, ο μονόδρομος της «διαγραφής» από το ΠΑΣΟΚ και οι σοκαριστικές μαρτυρίες επιζώντων της Χίου
- Τρία χρόνια μετά τα Τέμπη ο ΟΣΕ ξεκινά έλεγχο στα καθίσματα των τρένων - Στο μικροσκόπιο η πυραντοχή
- Η διπλή στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι στο ΠΑΣΟΚ - Σε ποια «δεξαμενή» στοχεύουν οι γαλάζιοι