Κόσμος|03.05.2020 16:35

Κορονοϊός: «Ο γυμνός καουμπόι» παραμένει στην Times Square

Newsroom

Τι και αν ο κορονοϊός «δείχνει» για τα καλά τα δόντια του και στη Νέα Υόρκη. Αυτό δεν εμποδίζει τον «γυμνό καουμπόι» Ρόμπερτ Μπάρκ να μένει στο πόστο του στην Times Square και να δίνει παραστάσεις με την αγαπημένη του κιθάρα. Ο ίδιος, ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, φορά στο εσώρουχό του το αυτοκόλλητο για την εκστρατεία επανεκλογής του. Μάλιστα λαμβάνει και τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας φορώντας στο πρόσωπο μία μάσκα. 

«Δεν έχω χάσει ποτέ ούτε μια μέρα και αισθάνομαι πολύ τυχερός που έχω τη ρουτίνα μου και τα τελετουργικά μου», δήλωσε ο Μαρκ στο Reuters.  

«Το μήνυμά μου είναι - βγείτε έξω καθημερινά, κάντε ό, τι μπορείτε για να διατηρήσετε τα πάθη και τα ένστικτά σας και τα πράγματα που θέλετε να πετύχετε. Αυτές οι δύσκολες στιγμές στην πραγματικότητα χτίζουν τον χαρακτήρα για την επερχόμενη οικονομία που ανθεί και για οτιδήποτε άλλο» προσθέτει.

«Βασικά με τόσο λίγα άτομα, μπορώ να τραβήξω την προσοχή κάθε ενός από αυτούς. Είναι σαν να υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι αλλά αυτό να είναι υπέροχο, απλώς επειδή είσαι σε θέση να κεντρίσεις το ενδιαφέρον σε κάθε έναν από αυτούς, να τους φτιάξεις το κέφι» συμπληρώνει.

«Η απόφασή μου να μείνω στην Times Square κατά τη διάρκεια της πανδημίας δεν είναι διαφορετική από το να βγαίνω έξω κάθε μέρα όταν έχει χιονοθύελλα ή καταιγίδα ή καύσωνα - δεν έχει σημασία. Δεν έχω χάσει ούτε μια μέρα σε 20 χρόνια, έξι μήνες και 28 ημέρες - εκτός από όταν ταξίδευα για να γίνω ο «Γυμνός Καουμπόι» σε μια άλλη πόλη όπου θα υπήρχε κάποια καλύτερη ευκαιρία» υπογράμμισε ακόμη μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone.

ΚορονοϊόςκαουμπόιTimes Square