Κόσμος|14.12.2018 15:53

Συγκλονίζει ο 5χρονος που φυλάκισε η μητριά του μέσα σε ένα ντουλάπι

Newsroom

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση του επτάχρονου Jordan ο οποίος είχε υποστεί φριχτά βασανιστήρια από την μητριά του. Η θετή του μητέρα  τον κακοποιούσε συστηματικά και τον ανάγκαζε να κοιμάται σε ένα μικρό ντουλάπι κάτω από τη σκάλα.

Η 37χρονη μητριά του Jordan, Tammi Bleimeyer, από το Τέξας των ΗΠΑ, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 28 χρόνια ετών για την παραμέληση και κακοποίηση του πεντάχρονου θετού της γιου (σήμερα εννέα ετών) το 2014. 

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης

Την ίδια ώρα ιδιαίτερα σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια της δίκης. Το μικρό αγόρι είναι γιος του 28χρονου σήμερα Bradley Bleimeyer. Ο νεαρός παντρεύτηκε την Tammi πριν από περίπου εφτά χρόνια και μετακόμισε στο σπίτι όπου διέμενε η ίδια με τα έξι παιδιά της, παίρνοντας μαζί του το αγοράκι. Τότε ήταν και η αρχή του εφιάλτη για τον μικρό Jordan.

Κοιμόταν σε ένα ντουλάπι κάτω από τη σκάλα του σπιτιού

Το ζευγάρι ανάγκαζε τον μικρό να κοιμάται σε ένα ντουλάπι κάτω από τη σκάλα. Παράλληλα δεν ήταν λίγες οι φορές που τον κλείδωναν μέσα σε αυτόν τον στενό χώρο, όπου βρίσκονταν καρφιά και καλώδια. Ακόμη τον ανάγκαζαν να φοράει πάνα για να μη χρειάζεται να του ανοίγουν την πόρτα για να πάει τουαλέτα.

Δύο από τα έξι βιολογικά παιδιά της 37χρονης κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι η μητέρα τους έδερνε συχνά τον Jordan, ενώ δεν τον άφηνε να τρώει μαζί τους στο τραπέζι. Ακόμη του έδινε φαγητό μόνο όταν το θυμόταν. Μάλιστα μία φορά χτύπησε το κεφάλι του στον τοίχο, ενώ μία άλλη φορά χρησιμοποίησε πάνω του ένα πιστόλι τέιζερ. 

Πως ήρθε στην επιφάνεια η υπόθεση

Ο 16χρονος θετός αδερφός του Jordan κατήγγειλε στην αστυνομία όσα συνέβαιναν στο σπίτι του και έτσι ήρθε στο φως η υπόθεση. Η αστυνομία εντόπισε το παιδάκι σε κακή κατάσταση. Ήταν ένα βήμα πριν από τον θάνατο και ζύγιζε 13 κιλά. Ο πατέρας του μικρού καταδικάστηκε το 2016, ωστόσο η ποινή του ήταν 15 χρόνια καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της νεαρής ηλικίας. Πλέον ο Jordan ζει με τη βιολογική του μητέρα και προσπαθεί να αφήσει πίσω του τον εφιάλτη που έζησε.

ντουλάπαΤέξαςσπίτιΗΠΑ