Κόσμος|14.12.2018 20:59
Επίθεση στο Στρασβούργο: Ένα λευκό τριαντάφυλλο από τον Μακρόν στην μνήμη των θυμάτων
NewsroomΟ Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κατέθεσε αργά σήμερα ένα λευκό τριαντάφυλλο, δίπλα σε άλλα άνθη και στεφάνια απότισης φόρου τιμής για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου.
Ο Γάλλος πρόεδρος στάθηκε ακίνητος τηρώντας ενός λεπτού σιγή στην κεντρική πλατεία του Στρασβούργου Κλεμπέρ, κοντά στο σημείο όπου χτυπήθηκαν τα θύματα της επίθεσης του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης, του Σερίφ Σεκάτ.
Ακολούθησε η ανάκρουση του γαλλικού εθνικού ύμνου στην πλατεία και έπειτα ο Μακρόν χαιρέτισε αξιωματούχους και αστυνομικούς.
Διαβάστε ακόμη
- Το «μήλο» που ήταν... ροζ διαμάντι: Η πεινασμένη καμαριέρα και η απίστευτη αποκάλυψη μιας μυθικής ληστείας
- Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης: «Στόχος το πρωτάθλημα - Θα υπάρξει μεγάλο πριμ»
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Μας παραπλάνησαν - Δεν είδαμε ποτέ μηχανήματα πλασμαφαίρεσης στην αυτοψία» λέει ο ΙΣΑ για το ιατρείο
- Επιχείρηση «Τα Άνθη του Κακού»: 26,8 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν κρυμμένα σε οικοδομή και «λαγούμι»