ΗΠΑ: 776 θάνατοι σε 24 ώρες λόγω κορονοϊού
NewsroomΣτις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής διαπιστώθηκαν 776 θάνατοι εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού τις προηγούμενες 24 ώρες.
Πρόκειται για έναν αριθμό ο οποίος είναι ο χαμηλότερος που καταγράφεται από τον Μάρτιο, με το σύνολο των θυμάτων να ανέρχεται πλέον σε 79.522, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει και δημοσιοποιεί στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.
Εδώ και πολλές εβδομάδες, ο ημερήσιος απολογισμός θανάτων εξαιτίας της COVID-19 κυμαινόταν μεταξύ των 1.000 και των 2.500.
Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης, έχουν καταγραφεί 1.329.072 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στις ΗΠΑ, ωστόσο ο αριθμός αυτός ενδέχεται να είναι υποτιμημένος, όπως από λίγο ως πολύ σε όλο τον κόσμο, ελλείψει επαρκούς αριθμού διαγνωστικών εξετάσεων.
- «Πάρε τη θέση πάρκινγκ που αφήνω ελεύθερη»: Η εφαρμογή του Δήμου Αθηναίων βασισμένη στην «επιθυμία ζεύξης» των πολιτών
- T. Σακελλαρόπουλος: Το Κυπριακό είναι κέντρο ερμηνείας για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα από το 1949
- «Καμπανάκι» ειδικών: 14 πτώσεις μπαλκονιών και σοβάδων χωρίς σεισμό σε 15 μήνες - Στο μικροσκόπιο το 70% των ελληνικών ακινήτων
- «Φωτιά» στα Στενά του Ορμούζ: Χτύπησε κυπριακό πλοίο το Ιράν, αγνοείται μέλος του πληρώματος - Βομβαρδισμοί από τις ΗΠΑ ως απάντηση