Κόσμος
|
16.05.2020 18:12
Ουγγαρία: Η κυβέρνηση Όρμπαν θα άρει σταδιακά τους περιορισμούς κυκλοφορίας
NewsroomΗ κυβέρνηση της Ουγγαρίας θα άρει σταδιακά τους περιορισμούς απαγόρευσης της κυκλοφορίας στη Βουδαπέστη από τη Δευτέρα, δύο εβδομάδες μετά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην υπόλοιπη χώρα, σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν στη σελίδα του, στο Facebook.
«Γίνεται ξεκάθαρο ότι καταφέραμε να περιορίσουμε την επιδημία και στη Βουδαπέστη» είπε ο Όρμπαν μέσω ενός βίντεο. «Έτσι, μπορούμε να στραφούμε στη δεύτερη φάση άμυνας και στη Βουδαπέστη, προσεκτικά… και έτσι άρουμε την απαγόρευση κυκλοφορίας».
Διαβάστε ακόμη
- Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
- Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
- Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 14 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες