Κόσμος|18.05.2020 13:15
Σαρώνουν τη Γουχάν με τεστ νουκλεϊκού οξέος
NewsroomΗ πόλη Γουχάν της Κίνας, από όπου και άρχισε το ξέσπασμα του κορονοϊού πραγματοποίησε χθες 222.675 τεστ νουκλεϊκού οξέως, σύμφωνα με την τοπική αρχή υγείας, πρόκειται σχεδόν για διπλάσιο αριθμό τεστ, από αυτά που πραγματοποιήθηκαν μία ημέρα νωρίτερα.
Η Γουχάν άρχισε μία εκστρατεία στις 14 Μαΐου, για τον εντοπισμό των ασυμπτωματικών φορέων, των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό, χωρίς να έχουν κάποιο εξωτερικό σύμπτωμα της αρρώστιας, αφού επιβεβαίωσε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο την πρώτη ομάδα των μολύνσεων από την COVID-19, μετά τον τερματισμό της εφαρμογής της απαγόρευσης κυκλοφορίας (8 Απριλίου).
Διαβάστε ακόμη
- Σοκαριστικό βίντεο από το τραγικό τροχαίο με δυο ανήλικους νεκρούς στη Μυτιλήνη - Η στιγμή που χάνουν τον έλεγχο της μηχανής
- Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα ΝΔ, οριακά δεύτερο το νέο κόμμα Τσίπρα - Τέταρτη η Καρυστιανού
- Ανείπωτη τραγωδία με σχολικό λεωφορείο στο Βέλγιο: Συγκρούστηκε με τρένο - Τουλάχιστον 4 νεκροί, ανάμεσά τους 2 ανήλικοι
- Αρρωστημένη υπόθεση στη Γαλλία: Την έβαζε να πίνει ούρα και να τη βιάζουν άντρες - «Σταμάτησα να μετράω στους 487»