Κόσμος|23.05.2020 18:13
Διαβουλεύσεις Τουρκίας-Ρωσίας για το εμβόλιο του κορονοϊού
Μαρία ΖαχαράκηΤουρκία και Ρωσία ξεκίνησαν διαβουλεύσεις με σκοπό την ανάπτυξη εμβολίου κατά του κορονοϊού. Η υφυπουργός Υγείας της Τουρκίας, Εμινέ Αλπ Μεσέ, συζήτησε μέσω τηλεδιάσκεψης με την πρόεδρο της ρωσικής αρχής προστασίας του καταναλωτή, Άννα Πόποβα, το ενδεχόμενο συνεργασίας για την ανάπτυξη εμβολίων και φαρμάκων κατά του κορονοϊού.
Όπως ανακοίνωσε η ρωσική αρχή, έγινε αναφορά στην υπάρχουσα κατάσταση σχετικά με την επιδημία σε Ρωσία και Τουρκία, συζητήθηκαν τρόποι ανάπτυξης του εμβολίου, καθώς και η πορεία της θεραπείας στις δύο χώρες.
Η υφυπουργός Εμινέ Αλπ Μεσέ εξέφρασε την ετοιμότητα της Τουρκίας για συνεργασία και επικοινωνία των Τούρκων επιστημόνων με τους Ρώσους συναδέλφους τους για την ανάπτυξη του εμβολίου.
Διαβάστε ακόμη
- Οι μεγιστάνες του πλανήτη… έχασαν τον ύπνο τους: Το δίκτυο εξουσίας πίσω από τα αρχεία Έπσταϊν
- Επιβεβαιώνεται το ταξίδι της Λόρας στη Γερμανία - Τι υποστηρίζουν οι Αρχές για την καθυστερημένη ενημέρωση
- «Κατάσταση έκτακτης ανάγκης»: Η GenZ η πρώτη γενιά που είναι λιγότερο έξυπνη από την προηγούμενη
- Μαναβική του μήνα - Φρέσκα φρούτα και λαχανικά του Φλεβάρη