Κόσμος|17.12.2018 20:11

Σκωτσέζος ήταν τρίγαμος με 13 παιδιά και δήλωνε πράκτορας

Newsroom

Η Μαίρη Τέρνερ Τόμσον από το Εδιμβούργο πίστευε ότι είχε τον τέλειο γάμο μέχρι που ανακάλυψε ότι ο Αμερικανός σύζυγος της είχε άλλες δύο συζύγους και τουλάχιστον 13 παιδιά με έξι συνολικά γυναίκες. 

Ο Γουίλιαμ Άλεν Τζόρνταν ήταν ένας ευγενικός και στοργικός πατέρας, ο οποίος ισχυριζόταν ότι ήταν πράκτορας της CIA, αποσπασμένος στην ΜΙ5. 

«Γνώρισα τον Γουίλιαμ μέσω ίντερνετ. Ήμουν η μητέρα ενός μωρού εννέα μηνών, που το μεγάλωνα μόνη και εκείνος ένας πολύ γοητευτικός άνδρας. Ανταλλάσσαμε μέιλ και κάποια στιγμή αρχίσαμε να βγαίνουμε ραντεβού. Μετά από μόλις δύο εβδομάδες μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Αρνήθηκα, αλλά τελικά αρραβωνιαστήκαμε και παντρευτήκαμε -μείναμε παντρεμένοι για τέσσερα χρόνια. Στους έξι μήνες της σχέσης μας έμεινα έγκυος, που ήταν μεγάλη έκπληξη καθώς μου είχε πει ότι είχε περάσει μικρός παρωτίτιδα που τον είχε αφήσει στείρο. Νόμιζα ότι επειδή ήταν απολύτως πεπεισμένος ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά θα σκεφτόταν ότι είχα σχέση με άλλον...», δήλωσε η Μέρι Τέρνερ Τόμσον.

Το 2004, ο Τζορνταν είχε καταφέρει να πείσει τη Μαίρη ότι έπρεπε να βρει 200.000 λίρες καθώς κάποιος που συνάντησε σε μυστική αποστολή τον απείλησε ότι εάν δεν του έδινε τα χρήματα που ζητούσε θα σκότωνε τα παιδιά τους. Η γυναίκα πούλησε τα πάντα για να μπορέσει να μαζέψει τα χρήματα που της ζήτησε ο σύζυγός της. 

Μία από τις συζύγους ανακάλυψε την αλήθεια και δύο χρόνια μετά την πήρε τηλέφωνο. Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν και μίλησαν για αρκετές ώρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Τζορνταν να φυλακιστεί για διγαμία, απάτη και οπλοκατοχή. 

Στη συνέχεια, απελάθηκε στις ΗΠΑ και η Μαίρη έκανε την απίστευτη ιστορία της βιβλίο με τίτλο «The Bigamist: The True Story of a Husband’s Ultimate Betrayal» (Ο δίγαμος: Η αληθινή ιστορία της απόλυτης προδοσίας ενός συζύγου»). 

Το βιβλίο που έγραψε η 53χρονη Μαίρη Τέρνερ Τόμσον
σύζυγοςδίγαμος