Κόσμος|11.06.2020 19:22

Δάσκαλος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου και πολλά παιδιά τραυματίστηκαν σε επίθεση σε σχολείο

Newsroom

Ενας δάσκαλος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου και πολλά παιδιά τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι σε ένα σχολείο της Σλοβακίας. Η αστυνομία είπε ότι σκότωσε τον επιτιθέμενο στο Βρούτκι, στα βόρεια της χώρας κι ότι η κατάσταση είχε τεθεί υπό έλεγχο. Ο σλοβακικός Τύπος ανέφερε ότι ο δράστης, ένας 22χρονος άνδρας ήταν πρώην μαθητής στο σχολείο - το οποίο περιλαμβάνει νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο και γυμνάσιο.

Σύμφωνα με τις Αρχές πέντε άτομα, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, τραυματίστηκαν. Μεταξύ των ατόμων που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι ήταν δύο παιδιά, ενώ σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, ο δράστης επιτιθέμενος είχε ως στόχο τον διευθυντή και τον υποδιευθυντή του σχολείου, με τον δεύτερο να υποκύπτει δυστυχώς στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο διευθυντής και ένα από τα παιδιά μαχαιρώθηκαν και νοσηλεύονται, ενώ ένα άλλο παιδί φέρει ελαφρύτερα τραύματα κι απλά χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο άνδρας εγκατέλειψε το σχολείο και λίγο αργότερα εντοπίστηκε από την Αστυνομία. Μάρτυρας περιέγραψε ότι άκουσε πυροβολισμούς. Ο ύποπτος σκοτώθηκε και δύο αστυνομικοί ήταν μεταξύ των τραυματιών.

αστυνομίαΣλοβακίαμαθητέςδάσκαλοςεπίθεση με μαχαίρινεκρός