ΠΓΔΜ: Κλήση για να φυλακιστεί έλαβε ο Γκρούεφσκι
NewsroomΥποχρεωμένος να προσέλθει στις φυλακές «Σούτκα» στις οκτώ Νοεμβρίου ώστε να εκτίσει την διετή ποινή φυλάκισης που του έχει επιβληθεί, είναι ο πρώην πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Νικολά Γκρούεφσκι, για την υπόθεση αγοράς πολυτελούς τεθωρακισμένου οχήματος από το δημόσιο της χώρας.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων «MIA», οι δικαστικές Αρχές της πΓΔΜ, επέδωσαν σήμερα Παρασκευή (26/10) στον πρώην πρωθυπουργό, έγγραφο το οποίο ορίζει πως θα πρέπει να έχει παρουσιαστεί εντός 13 ημερών στις φυλακές «Σούτκα» για να εκτίσει την ποινή του.
Υπενθυμίζεται ότι ο Νικολά Γκρούεφσκι είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε φυλάκιση δύο ετών από το Εφετείο Σκοπίων, για την υπόθεση αγοράς πολυτελούς τεθωρακισμένου οχήματος Mercedes από το δημόσιο της πΓΔΜ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του περιοδικού “FOKUS”, την περασμένη εβδομάδα ο Γκρούεφσκι προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο ζητώντας την επανεξέταση της δικαστικής απόφασης και την αναβολή της εκτέλεσης της ποινής φυλάκισης που του έχει επιβληθεί..
- Ακριβό μου καλοκαίρι: Είδος πολυτελείας οι διακοπές στα νησιά αλλά και οι βουτιές στην Αττική - Οι τιμές
- Τα μαθηματικά της κάλπης διαβάζουν στην κυβέρνηση: Η εξίσωση μετά το «μπάσιμο» Τσίπρα και Καρυστιανού
- Η σύγκρουση για τα ηνία της Κεντροαριστεράς
- Θερμοκρασίες πάνω από 40°C και ιστορικά ρεκόρ: Οι επιστήμονες προειδοποιούν για το «Σούπερ Ελ Νίνιο» - Τι είναι, οι επιπτώσεις