Κόσμος|20.12.2018 09:34

Ο Ομπάμα φόρεσε σκουφάκι του Αγιου Βασίλη κι έκανε έκπληξη σε νοσηλευόμενα παιδιά (vid)

Newsroom

Η δημοτικότητά του παραμένει στα ύψη κι αυτός φροντίζει να δίνει κάτι πίσω στους Αμερικανούς που τον εντάσσουν στους πλέον αγαπημένους προέδρους στην Ιστορία των ΗΠΑ. Ο Μπαράκ Ομπάμα, έβαλε το σκουφάκι του Αγιου Βασίλη και βρέθηκε με τον σάκο του στο Εθνικό Νοσοκομείο Παίδων για να μοιράσει δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται και θα λείπουν από τα σπίτια τους τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος εξέπληξε τα παιδιά και το νοσηλευτικό προσωπικό και χάρισε χαμόγελα στα παιδιά, κάνοντάς τα να ξεχάσουν έστω και για λίγα δευτερόλεπτα πού βρίσκονται. Παζλ, αυτοκίνητα, τηλεκατευθυνόμενα, γκλίτερ και μανό για τα κορίτσια ήταν ορισμένα από τα δώρα του Ομπάμα, που έχει αποδείξει και στο

πόσο ευαισθητοποιημένος είναι σε κοινωνικά ζητήματα και πόσο αγαπάει τα παιδιά.

«Ως πατέρας δύο κοριτσιών, μπορώ μόνο να φανταστώ σε αυτή την κατάσταση - να έχουν νοσηλευτές και προσωπικό και γιατρούς και ανθρώπους που τους φροντίζουν και τους ακούν και απλά είναι εκεί γι αυτούς για να τους κρατούν το χέρι», δήλωσε ο Ομπάμα στο πλήθος του προσωπικού του νοσοκομείου που συγκεντρώθηκε γύρω του στο νοσοκομείο της Ουάσινγκτον.

Την περασμένη εβδομάδα, η πρώτη κυρία Melania Trump επισκέφθηκε το ίδιο νοσοκομείο για να διαβάσει ένα βιβλίο για τα Χριστούγεννα στα παιδιά και να προωθήσει την εκστρατεία κατά του εκφοβισμού.

Μπαράκ ΟμπάμαΗΠΑ