Κόσμος|11.07.2020 17:42

Επτάχρονο αγόρι έφτιαξε το παζλ της «ευτυχίας» για την βασίλισσα Ελισάβετ

Γιάννης Πολίτης

Ένα επτάχρονο αγοράκι από το Billiricay του Essex, ο Timothy Madders, κατάφερε να ξετρελάνει τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ο επτάχρονος σκέφτηκε ότι κατά τη διάρκεια του lockdown λόγω κορονοϊού η μονάρχης θα αισθανόταν μοναξιά στο Μπάκιγχαμ, όπως άλλωστε αισθανόταν και ο ίδιος.

Και αυτό διότι από τη μια στιγμή στην άλλη έπρεπε να μείνει στο σπίτι του, χωρίς να πηγαίνει στο σχολείο του και να βλέπει τους φίλους του. Έτσι λοιπόν έφτιαξε το παζλ της «ευτυχίας», με σκοπό να την κρατήσει απασχολημένη. 

Η μητέρα του αγοριού, Jo Madders, σύμφωνα με το BBC δήλωσε πως ο επτάχρονος έκανε το παζλ καθώς πίστεψε ότι τόσο η βασίλισσα όσο και άλλοι άνθρωποι θα ήταν λυπημένοι, μόνοι και θα βαριούνταν κατά τη διάρκεια του lockdown. «Ήθελε να κάνει κάτι για να την ενθαρρύνει και το έκανε με την πιο ωραία γραφή του», πρόσθεσε η Jo Madders. 

Στην επιστολή του, το αγοράκι έγραφε ότι της έστειλε το πάζλ, καθώς μπορεί να αισθανόταν είτε λυπημένη είτε μόνη εξαιτίας του lockdown. Επέλεξε μάλιστα λέξεις που είχαν ως θέμα την ευτυχία, καθώς ήθελε οι άνθρωποι να σκέφτονται χαρούμενα πράγματα, όταν θα έλυναν το σταυρόλεξο. 

«Ήταν πολύ καλό [το γράμμα] και ήταν πολύ σημαντικό και με έκανε ευτυχισμένο που της άρεσε», είπε ο Timothy. «Πιθανότατα θέλει να απασχοληθεί με αυτό», είπε ακόμη το αγοράκι.

Μάλιστα μία από τις κυρίες των τιμών της βασίλισσας έστειλε γράμμα στον επτάχρονο και του είπε ότι η Ελισάβετ έλαβε το παζλ και τον ευχαριστεί για την κίνησή του. Σύμφωνα πάντα με την κυρία των τιμών, η βασίλισσα Ελισάβετ, του ευχήθηκε να είναι ασφαλής τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του. 

Βασίλισσα ΕλισάβετΚορονοϊόςlockdown