Κόσμος|20.12.2018 14:43

Πέταξαν αυγά στον Έντι Ράμα μέσα στο αλβανικό κοινοβούλιο (pic)

Newsroom

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα δέχτηκε επίθεση με αυγά μέσα στο κοινοβούλιο από βουλευτή της Αντιπολίτευσης, περιστατικό που ήδη κάνει τον γύρο των social media. 

Μάλιστα, ο αντίπαλος του Ράμα και πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα δεν έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει φωτογραφίες από το συμβάν στο twitter. 

T

Ενώ ο Έντι Ράμα βρισκόταν στο βήμα της Βουλής και μιλούσε στο βουλευτικό σώμα, ο Έντρι Χάσα, βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, σηκώθηκε και πέταξε αυγά στον Αλβανό πρωθυπουργό. 

Εκείνο που φαίνεται να εξόργισε τον Αλβανό βουλευτή ήταν η ειρωνεία του Έντι Ράμα όταν ανέβηκε στο βήμα για την ομιλία του. Ο πρόεδρος της Βουλής είχε πει ότι θα του έδινε 40 λεπτά χρόνο. Όταν όμως ο Αλβανός πρωθυπουργός ανέβηκε στο βήμα, είπε πως εκείνος θα έφευγε από τη συνεδρίαση για να συναντήσει φοιτητές που διαδηλώνουν εδώ και μέρες στα Τίρανα και θα παραχωρούσε το χρόνο του στον αρχηγό του Δημοκρατικού κόμματος.

Τότε ήταν που σηκώθηκε από τη θέση του ο Χάσα και τρέχοντας κατευθύνθηκε προς τον Ράμα, πετώντας του ένα αυγό, το οποίο πέρασε ξυστά από το κεφάλι του Αλβανού πρωθυπουργού.

Άμεσα, οι 7 σωματοφύλακες του Ράμα ακινητοποίησαν τον Χάσα. 

Έντι ΡάμαΑλβανίααυγά