Κορονοϊός: Ημερήσια αύξηση-ρεκόρ στα κρούσματα παγκοσμίως για δεύτερη ημέρα
NewsroomΟ Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε αύξηση ρεκόρ στα νέα κρούσματα κορονοϊού παγκοσμίως για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, με το σύνολο να αυξάνεται κατά 259.848 σε 24 ώρες. Οι χώρες που καταγράφουν τις μεγαλύτερες αυξήσεις είναι οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Ινδία και η Νότια Αφρική, σύμφωνα με την ημερήσια έκθεση του ΠΟΥ. Το προηγούμενο ρεκόρ του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για νέα κρούσματα ήταν 237.743 χθες Παρασκευή.
Οι θάνατοι από την Covid-19 αυξήθηκαν κατά 7.360, η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από τη 10η Μαΐου. Τον Ιούλιο κατά μέσο όρο καταγράφονται 4.800 θάνατοι την ημέρα, ένας αριθμός υψηλότερος σε σύγκριση με τον μέσο όρο των 4.600 θανάτων ημερησίως τον Ιούνιο. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε 71.484 νέα κρούσματα στις ΗΠΑ, 45.403 στη Βραζιλία, 34.884 στην Ινδία και 13.373 στη Νότια Αφρική.
- Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
- Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
- Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;