Κόσμος|21.12.2018 07:19

«Γαλάζιες» φωτιές στο Μαρούσι με την Μαρίνα Πατούλη

Αντώνης Γκιόκας

Οπως καταλαβαίνετε, υπήρξε γενική κινητοποίηση από ολόκληρο το δίκτυο των κατασκόπων µου, προκειµένου να µάθω τι ακριβώς συµβαίνει.

Βλέπετε, µου φάνηκε περίεργο, καθώς η κυρία Πατούλη είχε πρόσφατα αποφασίσει να µην είναι υποψήφια δήµαρχος Πεύκης -όπου εκλέγεται δηµοτική σύµβουλος τα τελευταία χρόνια-, προκειµένου να στηρίξει τον σύζυγό της στη µάχη της περιφέρειας, αλλά και να µην κατηγορηθεί το ζεύγος για οικογενειοκρατία.

Εποµένως, θα ήταν τεράστια έκπληξη η δήθεν ξαφνική αλλαγή πλάνων της, που εκτός των άλλων θα δηµιουργούσε µεγάλο πρόβληµα στη Νέα Δηµοκρατία.

Από το επιτελείο του Πατούλη µού λένε ότι αυτά είναι γελοιότητες και ότι κάποιοι προσπαθούν να δηµιουργούν αντιπερισπασµό στις µεγάλες εκδηλώσεις του – χθες παρουσίασε τους 50 πρώτους υποψηφίους του. Απ’ ό,τι κατάλαβα, έχει δίκιο ο πολυπράγµων Πατούλης.

Μόνο που στα αυτιά µου έφτασε ότι η «µαχαιριά» δεν ήταν από τους «εχθρούς» του, αλλά εσωκοµµατική! Οι συχνοί αναγνώστες ξέρετε ότι έχω ιδιαίτερη «αδυναµία» στον Πατούλη, αλλά όταν έχει δίκιο σε κάτι, δεν µπορώ παρά να του το αναγνωρίσω...

δήμος ΑμαρουσίουΓιώργος ΠατούληςΜαρίνα ΠατούληΝέα Δημοκρατία