Κόσμος|31.07.2020 22:20

Υπόθεση Επστάιν: Εκπαιδεύονταν 15χρονες για σκλάβες του σεξ στο νησί που πήγαιναν Τραμπ, Κλίντον

Newsroom

Σύμφωνα με την κατάθεση ενός από τα θύματα του ζεύγους Επστάιν, της Βιρτζίνια Τζιουφρ, η Μάξουελ και ο Επστάιν την κακομεταχειρίζονταν για να την εκπαιδεύσουν ώστε να εξελιχτεί σε σκλάβα του σεξ. Στο «νησί των παιδόφιλων», όπως αποκαλούσαν το Little Saint James, γίνονταν όργια τα οποία παρακολουθούσαν νεαρά κορίτσια που κατέφθαναν από όλη την Ευρώπη, ενώ κάποια από αυτά συμμετείχαν. 

«Υπήρχαν ξανθές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες. Όλες ωραίες κοπέλες και οι περισσότερες από 15 χρονών μέχρι 21» ισχυρίζεται η Τζιουφρ στην κατάθεσή της που αποκαλύπτουν δικαστικά έγγραφα τα οποία δημοσιοποιήθηκαν από τη δικαστή Λορέτα Πρέσκα που έχει επιφορτιστεί με την υπόθεση.

Η μαρτυρία της Τζιουφρ χρονολογείται από το 2015, όταν κινήθηκε νομικά εναντίον της Μάξουελ την οποία κατηγορούσε ότι προμήθευε ανήλικα κορίτσια τον Επστάιν για να κορέσει τις ερωτικές ορέξεις του. Να θυμίσουμε ότι το «νησί των παιδόφιλων», το Little Saint James, έχουν επισκεφτεί, σύμφωνα με μαρτυρίες του ίδιου του Επστάιν, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Μπιλ Κλίντον! Επίσης σε μαρτυρική κατάθεση υπάρχουν στοιχεία για παραμονή της Ναόμι Κάμπελ, του Αλ Γκορ και της Χάιντι Κλουμ στο νησί της ακολασίας, οι οποίοι μεταφέρονταν στην Καραϊβική με το ιδιωτικό τζετ του Επστάιν που είχε το συμβολικό όνομα «Λολίτα Εξπρές»…

Έπειτα από έντονη δικαστική διαμάχη, οι συνήγοροι υπεράσπισης της Μάξουελ υποστήριξαν ότι η δημοσιοποίηση των καταθέσεων θα δημιουργούσε ένταση και θα αποκάλυπτε ενοχλητικές λεπτομέρειες για την προσωπική (σεξουαλική) ζωή της πελάτιδός τους. Η δικαστής δεν εισάκουσε το αίτημά τους και έδωσε στη δημοσιότητα τα δικαστικά έγγραφα. Η Τζιουφρ έχει καταθέσει ακόμα: «Με πίεσαν να συνευρεθώ σεξουαλικά με πλήθος πλουσίων και ισχυρών ανδρών».

Ανάμεσα στους πλούσιους και ισχυρούς κατονομάζει τον πρίγκιπα Άντριου, ο οποίος το αρνείται κατηγορηματικά. Στα έγγραφα επίσης αποκαλύπτεται ότι η Γκισλέιν Μάξουελ είχε επαφές με τον Επστάιν μέχρι το 2015, πράγμα που ανατρέπει τον ισχυρισμό του ζευγαριού ότι είχαν να μιλήσουν επί μια δεκαετία. Η Μάξουελ παραμένει προφυλακισμένη και περιμένει τη δίκη της η οποία θα ξεκαθαρίσει πολλά στην υπόθεση που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίησης ανηλίκων και μαστροπεία.

Σκάνδαλο ΕπστάινΜπιλ ΚλίντονΝτόναλντ Τραμπ