Κόσμος|18.08.2020 18:48

Μισέλ Ομπάμα: Η ομιλία για τον Τραμπ και το κολιέ VOTE που «τρέλανε» το Twitter

Newsroom

Η πρώην «πρώτη κυρία» της Αμερικής, Μισέλ Ομπάμα ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της πρώτης ημέρας του διαδικτυακού συνεδρίου των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ και με την ομιλία της κατακεραύνωσε τον Τραμπ. «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο λάθος πρόεδρος για τη χώρα μας. Δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Δεν μπορεί να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Δεν μπορεί απλά να είναι αυτός που χρειαζόμαστε να είναι» είπε η Μισέλ Ομπάμα και συνέχισε:

«Αγαπώ αυτή τη χώρα και νοιάζομαι για όλα τα παιδιά. Και τώρα ανησυχώ που τα παιδιά μας είναι μάρτυρες ενός έθνους που υπολειτουργεί όχι μόνο σε θέματα πολιτικής, αλλά και χαρακτήρα. Αν θέλουμε να μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τα παιδιά μας μετά από αυτές τις εκλογές και να κάνουμε την πρόοδο που επιζητούμε πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εκλεγεί Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Τζο Μπάιντεν» είπε εμφατικά η Μισέλ Ομπάμα.

T

«Πανικός» με το κολιέ Vote που φορούσε η Ομπάμα στον λαιμό της

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν την ομιλία της πρώην «πρώτης κυρίας» των ΗΠΑ, αλλά την παράσταση έκλεψε το κολιέ της Μισέλ με τη λέξη VOTE, δηλαδή "Ψήφισε" ή "Ψηφίστε". Η μηχανή αναζήτησης της Google κατέγραψε αναζητήσεις ρεκόρ και είναι χαρακτηριστικό το γράφημα που ανήρτησε στο Twitter αναλυτής δεδομένων της Google.

Το κόσμημα κοστίζει 310€ και δημιουργήθηκε από τη φίρμα ByChari. Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, η 36χρονη Χάρι Κούθμπερτ (Chari Cuthbert), δήλωσε πως δεν είχε ιδέα πως η Μισέλ Ομπάμα θα φορούσε το κολιέ της στην εμφάνισή της στο συνέδριο μέχρι που το είδε στο λαιμό της σε ένα στιγμιότυπο από το βίντεο που παρακολούθησε η μητέρα της στο CNN. «Ήταν σουρεαλιστικό» είπε η Κούθμπερτ. «Καθόμουν στο γραφείο και έκλαιγα».

T
T
Τζο ΜπάιντενΝτόναλντ Τραμπεκλογές ΗΠΑΜισέλ Ομπάμα