Κόσμος|19.08.2020 23:04
Γαλλία: Το χειρότερο ρεκόρ κρουσμάτων από τον Μάιο - 3.700 νέα σε ένα 24ωρο
NewsroomΠερισσότερα από 3.700 νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Γαλλία, στον χειρότερο ημερήσιο απολογισμό για τη χώρα από τον Μάιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η γενική διεύθυνση υγείας (DGS).
Με βάση αυτήν την καταμέτρηση, καταγράφηκαν 3.776 κρούσματα σήμερα, από 2.238 την Τρίτη. Από τον Μάιο, το όριο των 3.000 μολύνσεων είχε ξεπεραστεί μόνο δύο φορές, το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Συνολικά, μέσα σε μία εβδομάδα, έχουν βρεθεί θετικοί στον νέο κορονοϊό 16.747 άνθρωποι στη Γαλλία. Πάντως, οι νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία έχουν μειωθεί στους 4.806, από 4.823 χθες.
Οι νεκροί από την Covid-19 ανέρχονται σε 30.468, μετά τον θάνατο άλλων 17 ανθρώπων το τελευταίο 24ωρο.
Διαβάστε ακόμη
- Ταΰγετος: Με φορεία μεταφέρονται στο καταφύγιο δύο από τους ορειβάτες - Διασώθηκαν τέσσερις
- Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού στην Κρήτη: Λιγοστεύουν οι ελπίδες - Αποχώρησαν οι εθελοντές
- Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
- Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση