Κόσμος|23.12.2018 14:40

Ινδονησία: Συγκλονίζει ο τραγουδιστής που «κατάπιε» το φονικό κύμα (vid)

Newsroom

Σοκ προκαλούν σε όλο τον πλανήτη οι εικόνες από το καταστροφικό τσουνάμι στην Ινδονησία, που στοίχισε τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους. 

Ιδιαίτερη αίσθηση, μάλιστα, κάνει το βίντεο από τη στιγμή που το φονικό τσουνάμι «καταπίνει» συναυλία. Στη σκηνή λίγα λεπτά πριν το τσουνάμι, η ροκ μπάντα Seventeen από τη Τζακάρτα ερμήνευε τραγούδια σε μια γιορτή που διοργάνωσε η εταιρεία ηλεκτροδότησης Perusahaan Listrik Negara (PLN) σε θέρετρο της παραλίας Tanjung Lesung, όταν εντελώς απροειδοποίητα το τσουνάμι σάρωσε τη σκηνή.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ζήτησε από όλους να προσευχηθούν και να βοηθήσουν για τον εντοπισμό αγνοουμένων.

«Το νερό σάρωσε τη σκηνή που ήταν πολύ κοντά στη θάλασσα. Το νερό σάρωσε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί. Χάσαμε αγαπημένους μας ανάμεσα στους οποίους ο μπασίστας και ο μάνατζέρ μας ενώ αρκετοί είναι οι αγνοούμενοι» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η μπάντα.

T

Την ώρα, πάντως, που το τσουνάμι παρασύρει τα μέλη του συγκροτήματος πάνω από τη σκηνή (μαζί με αυτούς και πολλούς θεατές) ακούγονται ουρλιαχτά. 

τραγουδιστήςΙνδονησία