Κορονοϊός: Συναγερμός σε πτήση από Κρήτη προς Λονδίνο - Θετικοί οκτώ επιβάτες
NewsroomΘετικοί στον κορονοϊό εντοπίστηκαν στη Βρετανία οκτώ επιβάτες πτήσης που επέστρεψε στο Λονδίνο από την Κρήτη.
Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, πρόκειται για οκτώ έφηβους από το Χάμσαϊρ. Η αεροπορική εταιρεία ανέφερε πως δεν γνώριζε πως οι επιβάτες της πτήσης της από το ελληνικό νησί είχαν κορονοϊό μέχρι να το διαβάσουν στον «Guardian» και κατηγόρησε τις υγειονομικές Αρχές της Βρετανίας ότι θα έπρεπε μετά τα τεστ να είχαν προβεί σε επείγουσες ενέργειες για τον εντοπισμό των υπολοίπων 204 επιβατών του αεροσκάφους.
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Τμήματος Υγείας και Πρόνοιας της Βρετανίας υποστήριξε πως γνώριζαν για τα κρούσματα κορονοϊού και τους είχαν ενημερώσει να μπουν σε καραντίνα. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, Ματ Χάνκοκ, εξετάζεται το ενδεχόμενο τόσο η Ελλάδα όσο και η Πορτογαλία να συμπεριληφθούν στη λίστα με τις χώρες που θα υπάρχει υποχρέωση καραντίνας για τους ταξιδιώτες που επιστρέφουν στη Βρετανία, ωστόσο, όπως είπε, οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν την Παρασκευή.
- Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Βλάβη ή ανθρώπινο λάθος; Τα ερωτήματα και πού επικεντρώνονται οι έρευνες
- Τραγωδία στην Ισπανία: 64χρονη σκοτώθηκε από ταύρο σε ταυροδρομία - Σοκαριστικό βίντεο
- Ο Σαββίδης δεσμεύτηκε και το όνειρο της Νέας Τούμπας παίρνει «σάρκα και οστά» - Το μοντέλο χρηματοδότησης που ανέφερε ο Μητσοτάκης
- Οι επόμενες εκλογές, η «κόκκινη κάρτα» σε Σαμαρά, το «όχι» στην Τουρκία και το λάθος στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ