Απήχθη στην Αργεντινή στα 13 της, βρέθηκε στη Βολιβία μετά από 32 χρόνια
NewsroomΜια Αργεντινή η οποία είχε απαχθεί πριν από 32 χρόνια, όταν ήταν ακόμη 13 ετών, εντοπίστηκε στη Βολιβία, κατόπιν έρευνας που διενήργησαν από κοινού οι αρχές των δύο κρατών, ανακοίνωσε η αργεντίνικη χωροφυλακή.
Η 45χρονη γυναίκα είχε πέσει θύμα ενός δικτύου εμπορίας ανθρώπων, διευκρίνισε η χωροφυλακή σε ανακοίνωσή της.
Κατόπιν αιτήματος των δικαστικών αρχών της Αργεντινής, ειδική μονάδα δίωξης εγκλήματος της αστυνομίας της Βολιβίας συγκέντρωνε τους τελευταίους μήνες αποδεικτικά στοιχεία για την αγνοούμενη στο Μπερμέχο, μια μικρή πόλη στον απομακρυσμένο νότο της χώρας.
Με απόφαση της βολιβιανής δικαιοσύνης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, αστυνομικοί επενέβησαν και απελευθέρωσαν τη 45χρονη γυναίκα και τον γιο της.
Συνοδευόμενη από το παιδί της, μεταφέρθηκε στη Μαρ δελ Πλάτα, την πόλη από όπου κατάγεται, 400 χιλιόμετρα νότια του Μπουένος Άιρες, όπου ξαναβρέθηκε με την οικογένειά της, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
- Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
- Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
- Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία