Ιταλία: Μαθητές κάνουν τις καρέκλες θρανία και κάθονται στο πάτωμα
NewsroomΈκπληξη προκαλεί μια φωτογραφία από την Ιταλία η οποία έχει γίνει viral και δείχνει μαθητές δημοτικού σχολείου της Γένοβας, να κάθονται στο πάτωμα της τάξης τους και να ζωγραφίζουν ακουμπώντας σε καρέκλες.
Ο περιφερειάρχης της Λιγουρίας, με πρωτεύουσα τη Γένοβα, ο Τζοβάνι Τότι ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter και έγραψε ως σχόλιο: «Aγαπητή υπουργέ Παιδείας Λουτσία Ατσολίνα, πού είναι τα νέα θρανία τα οποία υποσχεθήκατε; Μια εικόνα σαν και αυτή δεν χαρακτηρίζει μια πολιτισμένη χώρα».
Η φωτογραφία προβάλλεται από τα ΜΜΕ της Ιταλίας και ο διευθυντής του σχολείου της περιοχής Καστελέτο, στη Γένοβα, όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία αυτή, απαντά στον Τότι ότι «αύριο θα παραδοθούν τα νέα, μονοθέσια θρανία» και «η εικόνα αυτή δείχνει μόνον παιδιά που ζωγραφίζουν ελεύθερα και νηφάλια» ενώ ζήτησε το εν λόγω γεγονός να μην τύχει υστερόβουλης πολιτικής εκμετάλλευσης.
- Vegans μετά το hype - Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;
- Βαρύς φόρος αίματος στην Τουρκία: 16 νεκροί και 30 τραυματίες από τα διαδοχικά τροχαία στην Αττάλεια
- Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε ρέμα στη Νέα Πέραμο - Έρευνα από το Ανθρωποκτονιών
- Απανωτά «χτυπήματα» της κακοκαιρίας: Ποτάμια οι δρόμοι σε Λάρισα, Κεφαλονιά και Σαντορίνη - Ισχυρές χιονοπτώσεις στη Βόρεια Ελλάδα