Κόσμος|26.12.2018 20:54

Μυστήριο με το Air Force One - Εθεάθη να πετά πάνω από την Ευρώπη

Newsroom

Η είδηση πως το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ Air Force One εθέαθη να πετά πάνω από την Ευρώπη κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο αεροσκάφος μεταφέρει αυστηρά τον πρόεδρο των ΗΠΑ ή άλλο μέλος της οικογένειάς του. Ωστόσο, ούτε ο Ντόναλντ Τραμπ ούτε κανείς άλλος από το οικογενειακό του περιβάλλον είχε προγραμματισμένο κάποιο ταξίδι. 

Ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό, ενώ και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ τηρεί σιγή ιχθύος στο αγαπημένο του Twitter εδώ και 19 ώρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το προεδρικό αεροσκάφος εντοπίστηκε πάνω από την Μεγάλη Βρετανία με τις πολιτικές υπηρεσίες αεροπορίας να το καταγράφουν με κατεύθυνση τη Μέση Ανατολή. Αναλυτές αναφέρουν πως επειδή το αεροσκάφος δεν πετά με το «διακριτικό» του Air Force One, μπορεί να κατευθύνεται προς τη Μέση Ανατολή ώστε να παραλάβει κάποιο από τα μέλη της οικογένειας του Ντόναλντ Τραμπ.

Την ίδια ώρα, το Wikileaks στο Twitter, ανήρτησε μια φωτογραφία που δείχνει πως το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ βρίσκονταν με κατεύθυνση προς την Τουρκία:

T

Η φωτογραφία που άνοιξε το ζήτημα είναι η εξής: 

T

Δεν μένει παρά να δούμε ποια θα είναι η επίσημη αντίδραση του Λευκού Οίκου (και αν θα υπάρξει τέτοια). 

ΗΠΑΝτόναλντ ΤραμπAir Force Oneαεροσκάφος