Κόσμος|26.12.2018 21:50

Λύθηκε το μυστήριο: Στο Ιράκ ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια

Newsroom

Χωρίς να είναι προγραμματισμένο κάποιο ταξίδι για τον Ντόναλντ Τραμπ ή άλλο μέλος της οικογένειάς του, ο Αμερικανός πρόεδρος τους... εξέπληξε όλους. Κι αυτό γιατί, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, ο ίδιος μαζί με την Μελάνια πήγε στο Ιράκ σε επίσκεψη – έκπληξη!

Με πλήρη μυστικότητα ο Ντόναλντ Τραμπ συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μελάνια, πήρε το Air Force One και επισκέφθηκε τα αμερικανικά στρατεύματα στο Ιράκ. Οι φήμες είχαν φουντώσει από νωρίς, καθώς το Air Force One εντοπίστηκε να πετά πάνω από την Ευρώπη χωρίς να έχει υπάρξει προγραμματισμένη κίνηση του Αμερικανού προέδρου.

Το μυστήριο, όμως, έλυσε με ανάρτησή της στο Twitter η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, γραμματέας του Λευκού Οίκου, δίνοντας πληροφορίες για το πού… πήγαινε το Air Force One!

T

«Ο Πρόεδρος Τραμπ και η Πρώτη Κυρία τραξίδεψαν στο Ιράκ αργά τη νύχτα των Χριστουγέννων για να επισκεφθούν τα στρατεύματά μας και την ανώτερη στρατιωτική ηγεσία, ώστε να τους ευχαριστήσουν για τις υπηρεσίες τους, την επιτυχία τους και την θυσία τους και να τους ευχηθούν καλά Χριστούγεννα».

Ντόναλντ ΤραμπAir Force One