Κόσμος|27.12.2018 14:21

Ρωσία: Σκότωσε την κοπέλα του με τριάντα μαχαιριές επειδή τον χώρισε

Newsroom

Μουδιασμένη ολόκληρη η Ρωσία από το πρωτοφανές έγκλημα πάθους, με την άγρια δολοφονία μια Ρωσίδας κολυμβήτριας, την οποία μαχαίρωσε ο σύντροφός της επειδή τον χώρισε.

Η απόφαση της 16χρονης Safia Askarova να χωρίσει από τον νεαρό σύντροφό της, ώστε να επικεντρωθεί στην καριέρα της, της στοίχισε την ζωή, καθώς βρέθηκε άγρια δολοφονημένη με τριάντα μαχαιριές στον λαιμό.

Η 16χρονη θεωρούνταν ανερχόμενο ταλέντο στην κολύμβηση με στόχο μάλιστα μέχρι και ολυμπιακό μετάλλιο.

Ο φρικτό έγκλημα διέπραξε το σύντροφος της αθλήτριας στο σπίτι της τελευταίας στο Τολιάττι, όπως αναφέρουν οι αρχές, ενώ η σορός της βρέθηκε στις 23 Δεκεμβρίου σε ένα εγκαταλελειμμένο. Δίπλα στο πτώμα ο άνδρας είχε εναποθέσει το μαχαίρι του εγκλήματος. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες φιλικών προσώπων του ζευγαριού, ο Nikita Malygin ζήλευε πολύ την 16χρονη σύντροφό του ενώ τον τελευταίο καιρό του είχε μπει η ιδέα πως ίσως έχει κάποιον άλλον. «Είχαν έναν καβγά με τραγική κατάληξη. Απίστευτο που έφτασε σε τέτοιο σημείο». 

Ο δολοφόνος της κολυμβήτρια ομολόγησε το έγκλημά του λέγοντας πως εκείνη του μίλησε πολύ άσχημα την ώρα που αυτός την εκλιπαρούσε για να μην χωρίσουν.

«Έχασα τον έλεγχο. Έβγαλα έξω το μαχαίρι μου. Μετά βίας θυμάμαι πού ακριβώς την μαχαίρωσα. Θυμάμαι όμως την μαχαιριά μετά την οποία σωριάστηκε κάτω. Προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά εγώ συνέχιζα να την μαχαιρώνω. Πέταξα το μαχαίρι κάπου κοντά. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι έκανα. Το κατάλαβα όταν επέστρεφα σπίτι μου», είπε ο δολοφόνος της 16χρονης.

«Στεκόμασταν εκεί και μιλούσαμε. Εγώ ήθελα να είμαστε μαζί. Εκείνη έλεγε πως έπρεπε να χωρίσουμε. Προσπαθούσα να την μεταπείσω», συμπλήρωσε ο ίδιος.

δολοφονίαέγκλημαΡωσία