ΠΟΥ: Ο αριθμός θανάτων από κορονοϊό ίσως είναι πάνω από ένα εκατομμύριο
NewsroomΟ επίσημος αριθμός των θανάτων παγκοσμίως από την επιδημία COVID-19 πιθανόν υποτιμά τον πραγματικό συνολικό αριθμό, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας υποδηλώνοντας ότι μπορεί οι θάνατοι να είναι ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο.
"Αν μη τι άλλο, οι αριθμοί που αναφέρονται επί του παρόντος πιθανόν αντιπροσωπεύουν μια υποτίμηση του αριθμού των ανθρώπων που είτε έχουν προσβληθεί από την COVID-19 είτε πέθαναν από αυτήν", δήλωσε ο Μάικ Ράιαν, επικεφαλής του προγράμματος εκτάκτων υγειονομικών καταστάσεων του ΠΟΥ, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης στη Γενεύη.
"Όταν μετράτε κάτι, δεν μπορείτε να το μετρήσετε τέλεια, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι τρέχοντες αριθμοί πιθανότατα υποτιμούν τον πραγματικό απολογισμό θανάτων από την COVID", είπε.
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
- Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»