Βρετανία: Οι bookmakers αναστέλλουν τα στοιχήματα για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ
NewsroomΤα γραφεία στοιχημάτων στη Βρετανία ανέστειλαν σήμερα το στοιχηματισμό για το αποτέλεσμα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών αφού ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στην COVID-19.
Η Ladbrokes, η Paddy Power, που εδρεύει στην Ιρλανδία, καθώς και η διαδικτυακή πλατφόρμα Betfair είναι μεταξύ των εταιριών που ανέστειλαν όλα τα στοιχήματα για τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.
«Προσωρινά κατεβάσαμε τις αμερικανικές εκλογές καθώς αναμένουμε περαιτέρω ενημέρωση –είναι καθιερωμένη διαδικασία και ευχόμαστε περαστικά στον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ», ανέφερε εκπρόσωπος της Ladbrokes σε ανακοίνωση.
Η Betfair έδωσε την Τετάρτη πιθανότητες νίκης 60% στον Δημοκρατικό υποψήφιο Τζο Μπάιντεν μετά την πρώτη τηλεμαχία μεταξύ των δύο αντιπάλων. Οι πιθανότητες του Μπάιντεν αυξήθηκαν από το 56% πριν από την τηλεμαχία. Οι πιθανότητες του Τραμπ μειώθηκαν στο 40%
- Οι δουλειές με φούντες του Κυρανάκη, το αριστερό μπουμπούκι και ο Γραμματέας χωρίς όργανο
- Τραμπ: Έχει επιτευχθεί μια πολύ καλή συμφωνία - Το Ιράν δεν θα αποκτήσει ποτέ πυρηνικά όπλα
- Κατακόρυφη αύξηση 40% στα αντικαρκινικά φάρμακα στα νοσοκομεία μέσα σε δύο χρόνια - Τι ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης
- Γράφουν και σβήνουν στη ΝΔ: Ποια μέτρα μπαίνουν στο «καλάθι» της ΔΕΘ και ποια μένουν εκτός