Κορονοϊός: Τι φάρμακα δίνει ο γιατρός του Λευκού Οίκου στον Ντόναλντ Τραμπ και στη Μελάνια
NewsroomΟ γιατρός του Λευκού Οίκου, Δρ Σιν Κόνλεϊ, δημοσιοποίησε με τις ευλογίες του Ντόναλντ Τραμπ, τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί ο Αμερικανός πρόεδρος, προκειμένου να νικήσει τον κορονοϊό, στον οποίο βρέθηκε θετικός από την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, όπως και η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ.
Στο υπόμνημα αναφέρεται λοιπόν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έλαβε «μία δόση 8 γραμμαρίων του πολυκλωνικού κοκτέιλ του Regeneron», την οποία ο γιατρός περιέγραψε ως «προληπτικό μέτρο». Στον Αμερικανό χορηγείται επίσης ψευδάργυρος, βιταμίνη D, φαμοτιδίνη, μελατονίνη και ασπιρίνη, έγραψε ο κ.Κόνλεϊ, προσθέτοντας ότι ο πρόεδρος ήταν «κουρασμένος αλλά με καλό πνεύμα» από το απόγευμα και συνεχίζει: «Η κατάστασή του αξιολογείται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων και μαζί θα κάνουμε συστάσεις προς τον Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία σχετικά με τα επόμενα καλύτερα βήματα».
Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της Μελάνια Τραμπ, αναφέρεται ότι έχει ελαφρύ βήχα και πονοκέφαλο.
- Η μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, η προσεκτική στάση του Μαξίμου για τον Καραμανλή και οι «χτυπητές» παρουσίες προς τιμήν του Βενιζέλου
- Ryanair: Σιγή ασυρμάτου από την κυβέρνηση παρά τις... αναταράξεις στη Θεσσαλονίκη - Το τεστ αντοχής και η αβεβαιότητα
- Δολοφονία στην Κρήτη: Η μοιραία ενέδρα στον 21χρονο Νικήτα και ο εφιάλτης της βεντέτας
- Τι θα συζητηθεί σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ: Το κρίσιμο timing της συνεδρίασης, τα… παράπονα και τα μηνύματα