Κύπρος: Έκρηξη σε φορτηγό πλοίο - Έπεφταν στη θάλασσα για να σωθούν (pics-vid)
NewsroomΙσχυρή έκρηξη σε φορτηγό πλοίο που μετέφερε υγραέριο σημειώθηκε ανοικτά στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη περιοχή Ζυγίου ανοικτά της Λάρνακας.
Το τάνκερ ετοιμαζόταν να αναχωρήσει όταν κοντά στο Βασιλικό σημειώθηκε η έκρηξη και αμέσως μετά εκδηλώθηκε φωτιά.
Όπως αναφέρει το sigmalive.gr μέλη του πληρώματος, σύμφωνα με πληροφορίες, βούτηξαν στη θάλασσα για να σωθούν.
Άμεσα ρυμουλκά αλλά και σκάφη έσπευσαν κοντά στο τάνκερ για να βοηθήσουν τα μέλη του πληρώματος αλλά και να βοηθήσουν στην ανάκτηση του ελέγχου του σκάφους, ωστόσο ο Καπετάνιος αρνήθηκε να παραχωρήσει τον έλεγχο του.
Στο πλοίο βρισκόταν 17μελες πλήρωμα ενώ δύο από αυτούς έχουν τραυματιστεί και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Σύμφωνα με αυτόπτης μάρτυρες, οι δύο τραυματίες φέρουν εγκαύματα, ενώ έφτασαν με άλλα τρία μέλη του πληρώματος στην ακτή, με βάρκα ψαρά.
Αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες να μεταφερθούν και οι υπόλοιποι στο νοσοκομείο.
- Πύρινη «κόλαση» στο Πόρτο Γερμενό με μαζικές εκκενώσεις, μάχη με τις φλόγες στην Φωκίδα - Live εξελίξεις
- Το ethnos.gr στο Πόρτο Γερμενό: Οδοιπορικό στην καταστροφή - Χάθηκε όλη η άγρια φύση σε ένα βράδυ
- Τον γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών και την δολοφόνησε μαζί με τη 2χρονη κόρη της - Το χρονικό του τρόμου
- «Πίστευα ότι η οικογένειά μου ήθελε να με σκοτώσει»: Το συμπλήρωμα fitness που του προκάλεσε ψύχωση