Πακιστάν: Έκρηξη σε διδασκαλείο - Δεκάδες νεκροί και τραυματίες, ανάμεσά τους και μαθητές
NewsroomΤουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι εβδομήντα τραυματίστηκαν όταν εξερράγη βόμβα τοποθετημένη σε μαντράσα — ισλαμικό ιεροδιδασκαλείο — στην πόλη Πεσάβαρ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, δήλωσαν πηγή προσκείμενη σε νοσοκομείο της πόλης και αξιωματούχοι μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
«Η έκρηξη έγινε κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας του Κορανίου. Άγνωστος μετέφερε τσάντα (σ.σ. με εκρηκτικά) στο εσωτερικό του ιεροδιδασκαλείου», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Βακάρ Αζίμ, στέλεχος της αστυνομίας στην Πεσάβαρ.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, σύμφωνα με εργαζόμενο στο κοντινό νοσοκομείο Lady Reading, πολλά από τα θύματα έχουν εγκαύματα ή τραυματισμούς από την έκρηξη και αρκετοί τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων πολλών μαθητών.
- Νεκρή από σφαίρα βρέθηκε η 43χρονη Ελευθερία Γιακουμάκη που είχε εξαφανιστεί στο Ηράκλειο Κρήτης
- Άρση ασυλίας και για τους 13 βουλευτές της ΝΔ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Ποιοι απείχαν από τη ψηφοφορία
- Νομπελίστας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Μετά το 2060 δεν θα έχει επιβιώσει τίποτα
- Εσθονός πολιτικός έγινε viral γιατί το μαλλί του μοιάζει με...Playmobil