Κόσμος|28.10.2018 09:11

Νεκρός σύμφωνα με το BBC ο πρόεδρος της Λέστερ

Newsroom

Νεκρός φέρεται να είναι ο Ταϊλανδός πρόεδρος της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το βρετανικό δίκτυο BBC, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο του, ενώ παράλληλα δεν έχει γίνει επίσης γνωστό πόσα άτομα επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο που συνετρίβη στο πάρκινγκ έξω από το «King Power Stadium».

Την ίδια ώρα, άγνωστα παραμένουν και τα αίτιο που προκάλεσαν την συντριβή του ελικοπτέρου αργά το βράδυ του Σαββάτου (27/10), αμέσως μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Λέστερ με την  Γουέστ Χαμ. Στο σημείο όπου το ελικόπτερο προσέρκουσε στο έδαφος ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά, με τις συγκλονιστικές φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης συνήθιζε να αποχωρεί μετά τους αγώνες  με το συγκεκριμένο ελικόπτερο, με τις μαρτυρίες από τα πρώτα λεπτά κιόλας της συντριβής να μιλούν ότι βρισκόταν μέσα στο ελικόπτερο.

Το ΒΒC επικαλέστηκε πηγή της οικογένειας του Ταϊλανδού προέδρου, αλλά μέχρι στιγμής, οι αρχές καθώς και ο σύλλογος δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα.

Ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς, αναφέρει στο twitter,ότι ήρθε σε επικοινωνία με την King Power η οποία του επιβεβαίωσε ότι ο ιδιοκτήτης των «Αλεπούδων» ήταν μέσα στο ελικόπτερο που συνετρίβη δίπλα στο γήπεδο της ομάδας.

T
T

ΒρετανίαΛέστερσυντριβή ελικοπτέρου