Εκλογές ΗΠΑ: Παρέμβαση δικαστή για... ξεχασμένα ψηφοδέλτια σε ταχυδρομεία
NewsroomΈνας δικαστής διέταξε σήμερα την Ταχυδρομική Υπηρεσία να ερευνήσει εξονυχιστικά ορισμένα κέντρα διαλογής της αλληλογραφίας ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν έχει καθυστερήσει η αποστολή ψηφοδελτίων για την ολοκλήρωση των εκλογών των ΗΠΑ. Εάν βρεθούν ξεχασμένα ψηφοδέλτια, θα πρέπει να αποσταλούν αμέσως.
Η εντολή που εξέδωσε ο δικαστής Έμετ Σάλιβαν αφορά στα ταχυδρομεία της Κεντρικής Πενσιλβάνιας, της Φιλαδέλφειας, του Ντιτρόιτ, του Κολοράντο/Γουαϊόμινγκ, της Ατλάντας, του Χιούστον, της Αλαμπάμας, της Βόρειας Νέας Αγγλίας, της Νότιας Καρολίνας, της Νότιας Φλόριντας, του Λέικλαντ και της Αριζόνας.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, πολλές Πολιτείες απαιτούν να έχουν παραληφθεί όλα τα ψηφοδέλτια που έχουν σταλεί μέσω ταχυδρομείου μέχρι το τέλος τη ημέρας σήμερα.
- Γάζα: Το Ισραήλ παραδέχεται τη δολοφονία της 5χρονης Χιντ Ρατζάμπ και ανοίγει ποινική έρευνα
- Τρόμος στη Ρωσία: Αρκούδα σκότωσε 29χρονη κατασκηνώτρια - Την άρπαξε και την έσυρε στο δάσος
- «Πανταχού παρούσα»: Νάταλι Χαρπ, η στενή συνεργάτιδα του Τραμπ που μπήκε σε πορτμπαγκάζ για να τον συνοδεύσει
- Σοκ με Ναν στον Παναθηναϊκό: Υπέστη ρήξη μηνίσκου και χειρουργήθηκε στις ΗΠΑ