Κόσμος|04.11.2020 08:46

Εκλογές ΗΠΑ: Τραμπ: «Μεγάλη νίκη - θέλουν να μας κλέψουν» - «Νικάμε» είπε κι ο Μπάιντεν

Newsroom

«ΜΕΓΑΛΗ νίκη. Προσπαθούν να μας κλέψουν τις εκλογές, είμαστε μπροστά. Θα κάνω δήλωση σε λίγο» τουίταρε ο Ντόναλντ Τραμπ την ώρα που ο Τζο Μπάιντεν έλεγε από το Ντέλαγουερ «είμαστε σε τροχιά νίκης»! Σε θρίλερ για γερά νεύρα, όπως αναμενόταν, εξελίσσονται οι εκλογές στις ΗΠΑ με τον Μπάιντεν να έχει 219 εκλέκτορες και τον Τραμπ 209.

Οι σοβαρές καταγγελίες του προέδρου των ΗΠΑ, τον οποίο κατηγορεί το twitter για παραπληροφόρηση και του , χρήζουν άμεσης απάντησης κι αποκατάστασης της αλήθειας με τον πλανήτη να περιμένει την τοποθέτηση του Τραμπ.

«To Twitter προειδοποίησε σήμερα τους χρήστες του για το μήνυμα του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο οποίο αυτός κατηγορεί τους Δημοκρατικούς ότι προσπαθούν «να κλέψουν» τις εκλογές. «Ένα μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου που κοινοποιείται σε αυτό το Tweet είναι αμφισβητούμενο και μπορεί να είναι παραπλανητικό σε εκλογές ή άλλη πολιτική διαδικασία», αναφέρει η πλατφόρμα στην επισήμανσή της στο μήνυμα του Τραμπ.

Η μάχη παραμένει αμφίρροπη και σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις δεν θα έχουμε πρόεδρο πριν την Πέμπτη, καθώς έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, θα χρειαστεί περισσότερο από ένα 24ωρο για να ξεδιαλύνει και να μάθουμε τον 46ο πλανητάρχη.

T
T
T

εκλογές ΗΠΑΤζο ΜπάιντενΝτόναλντ Τραμπ