Κόσμος|31.12.2018 19:52

Νέα Υόρκη: Αντίστροφη μέτρηση για το 2019 στην Times Square

Newsroom

Όλα είναι έτοιμα – και φέτος… Η κρυστάλλινη σφαίρα, που κάθε χρόνο εδώ και πάνω από έναν αιώνα σηματοδοτεί την άφιξη του νέους έτους, αναμένεται να πέσει στην Times Square, με χιλιάδες κόσμου να έχει συγκεντρωθεί για να απολαύσει το υπερθέαμα.

Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην Ελευθερία του Τύπου και η μη κερδοσκοπική Times Square Alliance θα τιμήσει την Επιτροπή Προστασίας των Δημοσιογράφων, ενώ το συγκεκριμένο θέμα επιλέχθηκε με αφορμή τις επικρίσεις και τις επιθέσεις που έχουν δεχτεί τα μέσα ενημέρωσης σε όλον τον κόσμο.

Ο δήμαρχος της πόλης, Μπιλ Ντε Μπλάζιο, θα πατήσει το κουμπί για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, 60 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα.

T

Η Κριστίνα Αγκιλέρα, ο Στινγκ και το συγκρότημα New Kids on the Block θα λάβουν τη σκυτάλη αμέσως μετά την έλευση του 2019 προκειμένου να ψυχαγωγήσουν τους παρευρισκόμενους απ’ όλο τον κόσμο που θα έχουν συγκεντρωθεί για να απολαύσουν το φαντασμαγορικό θέαμα αντίστροφη μέτρηση, 60 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα.

Η αστυνομία έχει συστήσει στον κόσμο να βρεθεί εγκαίρως στη διάσημη πλατεία προκειμένου να διασφαλίσει θέση, που σημαίνει ότι όσοι θέλουν να αλλάξουν χρόνο στην Times Square θα περιμένουν για πολλές ώρες όρθιοι, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 7 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία.

T

Η παράδοση με την πτώση της κρυστάλλινης σφαίρας στη διασταύρωση της Μπρόντγουεϊ με την 7η Λεωφόρο και την 42η Οδό του Μανχάταν ξεκίνησε το 1907.

Νέα ΥόρκηTimes SquareΠρωτοχρονιά