Κόσμος|09.11.2020 16:26

Ανάλυση Ιγνατίου: Βάζει και Ρεμπουμπλικανούς ο Μπάιντεν στη διαχείριση του κορονοϊού

Μιχάλης Ιγνατίου

Χιλιάδες άνθρωποι ξεχύθηκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την νίκη του Τζο Μπάιντεν απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, όπως μετέδωσε από την Ουάσικγτον, ο ανταποκριτής του Open TV, Μιχάλης Ιγνατίου, που επανέλαβε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν «πήρε με καλό μάτι» την ήττα του στις εκλογές και καταφεύγει με κάθε τρόπο να αλλάξει το αποτέλεσμα δηλώνοντας πως είναι θύμα εκλογικής απάτης και νοθείας.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Ιγνατίου, ο Τζο Μπάιντεν είναι απόλυτα προετοιμασμένος για να κυβερνήσει και το πρώτο ζήτημα με το οποίο θα ασχοληθεί δεν θα είναι άλλο από την πανδημία του κορονοϊού, από την οποία η Αμερική υποφέρει. «Ξεκίνησε την προετοιμασία αν και πιστεύω ότι θα βρει πολλές δυσκολίες. Πρώτη κίνηση του θα είναι σχετικά με τον κορονοϊό. Θα συμπεριλάβει και κάποιους ρεπουμπλικάνους στο τομέα της διαχείρισης, προκειμένου να δείξει και εμπράκτως αυτό που λέει ότι θέλει να ενώσει την Αμερική». 

Σχετικά με τον Ντόναλντ Τραμπ σχολίασε: «Είναι πολύ θυμωμένος και δυστυχώς περιστoιχίζεται από ανθρώπους που του εντείνουν τον εγωισμό του, όπως ο δικηγόρος του Τζουλιάνι. Πάντως ακόμα και αν τα δικαστήρια δείξουν τη νίκη του Μπάιντεν δεν προτίθεται να το αποδεχθεί. Οπότε θα έχουμε πρόβλημα ακόμα και στην ημέρα της ορκωμοσίας».

Ντόναλντ Τραμπεκλογές ΗΠΑΤζο Μπάιντεν