Κόσμος|09.11.2020 22:54

Σχοινάς για εμβόλιο Pfizer: «Επιτέλους σταθερή ελπίδα για φως στο τέλος του τούνελ»

Newsroom

Mε μία φωτογραφία του από την πλατεία Αριστοτέλους με τον Έλληνα CEO της Pfizer, Αλβέρτο Μπουρλά, ο Μαργαρίτης Σχοινάς σχολίασε το εμβόλιο της εταιρείας που έδωσε ελπίδα στη μάχη με τον κορονοϊό. «Ευχαριστώ θερμά για όλες τις ευχές. Ήταν μία αξέχαστη εβδομάδα: Μία δύσκολη αλλά επιτυχημένη ανάκαμψη από τον COVID-19, η αυγή ενός καλύτερου κόσμου που βασίζεται σε κανόνες και επιτέλους σταθερή ελπίδα για φως στο τέλος του τούνελ» με αυτά τα λόγια συνδύασε και τον ερχομό του εμβολίου αλλά την εκλογή του Τζο Μπάιντεν.

T

Ικανοποίηση της προέδρου της Κομισιόν για το εμβόλιο της Pfizer

Την ικανοποίησή της για τις εξελίξεις από τις εταιρείες Pfizer και BioNTech σχετικά με το εμβόλιο του κορονοϊού εξέφρασε και η πρόεδρος της Κομισιόν. «Υπέροχα νέα από Pfizer & την BioNTech Group σχετικά με τα επιτυχή αποτελέσματα της τελευταίας κλινικής δοκιμής για εμβόλιο του κορονοϊού» ανέφερε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και συμπλήρωσε «η ευρωπαϊκή επιστήμη λειτουργεί!».

Ανακοίνωσε πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα υπογράψει συμβόλαιο μαζί τους σύντομα για (ποσότητα) έως και 300 εκατομμύρια δόσεις και τόνισε: «Ας συνεχίσουμε να προστατεύουμε ο ένας τον άλλο».

PFIZERεμβόλιοΑλβέρτος ΜπουρλάΜαργαρίτης ΣχοινάςΚορονοϊός