Κόσμος|13.11.2020 15:59
Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Ρωσική αντιπροσωπεία στην Άγκυρα για την εκεχειρία
Μαρία ΖαχαράκηΤην Παρασκευή καταφτάνει στην Άγκυρα ρωσική αποστολή 20 ατόμων, η οποία θα πραγματοποιήσει συνομιλίες σε τεχνικό επίπεδο σχετικά με την επιτήρηση της εκεχειρίας ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.
Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, είχε ανακοινώσει πως σήμερα θα έρθει στην Άγκυρα μια αποστολή από τη Ρωσία με ευρεία συμμετοχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αποστολή αναμένεται να πραγματοποιήσει συνομιλίες πρώτα στο υπουργείο Εξωτερικών και μετά το μεσημέρι στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να συζητηθεί πού θα αναπτυχθούν η κάθε μια από τις πλευρές, πόσο άτομα θα αποτελούν τις μονάδες επίβλεψης και ποιες ευθύνες θα έχουν.
Διαβάστε ακόμη
- Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
- Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
- Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 4 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες