Κορονοϊός - Brexit: Στον πάγο οι διαπραγματεύσεις λόγω κρούσματος
NewsroomΝα διακόψουν τις διά ζώσης διαπραγματεύσεις για το Brexit, αναγκάστηκαν τα δύο μέρη, καθώς μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας της ΕΕ βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.
Την ανακοίνωση έκανε στο Twitter o επικεφαλής της ευρωπαϊκής διαπραγματευτικής ομάδας Μισέλ Μπαρνιέ, ο οποίος τέθηκε αυτοπεριορισμό. Ο Βρετανός ομόλογός του Ντέιβιντ Φροστ αναικοίνωσε πως είναι σε στενή επαφή με τον Μπαρνιέ κι ευχαρίστησε την Κομισιόν για την άμεση αντίδραση στο γεγονός.
Υπενθυμίζεται ότι και τον περασμένο Μάρτιο, και ο Μπαρνιέ, αλλά και ο Βρετανός επικεφαλής διαπραγματευτής Ντέιβιντ Φροστ είχαν προσβληθεί από τον ιό.
Η εξέλιξη έρχεται σε μία κρίσιμη στιγμή, καθώς εάν οι δύο πλευρές δεν μπορέσουν να συμφωνήσουν πολύ σύντομα για τους όρους που θα διέπουν τις εμπορικές και οικονομικές σχέσεις Ηνωμένου Βασιλείου και Ευρωπαϊκής Ένωσης, η 1η Ιανουαρίου θα φέρει το no deal Brexit.
- Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
- Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
- Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
- «Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου